dilluns, 4 d’abril de 2011

LA SETMANA CULTURAL: "JA SÓM ESCOLA VERDA! TREBALLEM PEL PLANETA.

AMB MOTIU DE LA SETMANA CULTURAL VAM REALITZAR UNA SÈRIE D'ACTIVITATS RELACIONADES, PRINCIPALMENT, AMB EL RECICLATGE. APROFITEM PER AGRAIR LA COL·LABORACIÓ DE TOTES LES FAMÍLIES APORTANT TOT EL MATERIAL DE RECICLATGE QUE US VAM DEMANAR.


LA PRIMERA ACTIVITAT QUE VAM FER VA SER LA REPRESENTACIÓ D'UN CONTE RELACIONAT AMB EL RECICLATGE "EN PAU I LA LAIA RECICLEN" AL GIMNÀS DE L'ESCOLA.VAM REALITZAR UNA EXPERIMENTACIÓ LLIURE A L'AULA DE PSICOMOTRICITAT AMB PAPERS DE DIARI.
TAMBÉ VAM APROFITAR PER A PREPARAR ELS PLANTERS DE RAVES PEL NOSTRE HORT ESCOLAR.


COM ENS AGRADA MOLT EXPERIMENTAR, TAMBÉ HO VAM FER AMB TOT EL MATERIAL PER RECICLAR QUE ELS NENS I NENES VAN PORTAR DE CASA SEVA.A L'AULA VAM TREBALLAR MÉS CONCRETAMENT CÓM RECICLAR DINS DELS CONTENIDORS GROC (PLÀSTIC I ENVASOS), BLAU (PAPER I CARTRÓ) I MARRÓ (MATÈRIA ORGÀNICA, RESTES DE MENJAR).ELS ALUMNES D'EDUCACIÓ INFANTIL VAM COL·LABORAR EN LA DECORACIÓ DEL "LLAPIS DE LA SETMANA CULTURAL" ENGANXANT FOTOS DE RESTES DELS ESMORZARS DE CLASSE ALS CONTENIDORS CORRESPONENTS. TAMBÉ VAM PARTICIPAR EN L'ELABORACIÓ DEL MURAL DE LA SETMANA CULTURAL PREPARANT EL PAPER DE DIARI QUE POSTERIORMENT VAN ENGANXAR ELS NOSTRES COMPANYS/ES DE P4. ELS ALUMNES DE P5 VAN ENGANXAR LES BOSSES D'ESCOMBRERIES PER A FER ELS MARS I OCEANS DEL PLANETA TERRA.DIVENDRES A LA TARDA VAM ANAR AMB ELS NENS I NENES DE P4 AL PATI PER EXPERIMENTAR AMB EL MATERIAL DE RECICLATGE QUE ENS QUEDAVA. DESPRÉS VAM CLASSIFICAR-LO I VAM ANAR ALS CONTENIDORS DE FORA DE L'ESCOLA PER A RECICLAR-LO. VAM APROFITAR PER ENSENYAR EL SIMBOL D'ESCOLA VERDA QUE HI HA PENJAT A LA FAÇANA DEL CENTRE I PER EXPLICAR UNA MICA MÉS QUÈ VOLIA DIR QUE FOSSIM ESCOLA VERDA...

ENS VA AGRADAR MOLT AQUESTA SETMANA CULTURAL I CREIEM QUE HEM APRÈS MOLTES COSES QUE ENS AJUDARAN A MILLORAR EL NOSTRE ENTORN!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada