dilluns, 5 de març de 2012

INTEGRACIÓ DE LES TIC A ED. INFANTIL


De la mateixa manera que fa uns anys ens era impensable que un nen o nena acabés l’escola sense saber llegir o escriure, ara no ens podem permetre que un infant acabi el seu període d’ensenyament escolar sense saber-se moure entre els diferents mitjans informàtics.

És per això que la nostra escola considera important que l’infant es submergeixi en el món dels ordinadors i els recursos TIC quan abans millor a través de jocs educatius on line i recursos per aprendre tot jugant.
Així, a més de disposar de projector a la classe i un ordinador de sobretaula, ara els alumnes del parvulari també gaudim d’un portàtil amb auriculars per poder visualitzar en petit grup contes, cançons, vídeos, etc.

Tanmateix, per poder atendre les necessitats dels infants d’aquestes edats i per poder oferir tot el suport individual que necessiten, baixem a l’aula d’informàtica en petit grup. La metodologia allà és totalment pràctica (cada infant treballa amb el seu propi ordinador i interactua amb ell segons les seves possibilitats).

Aquí us deixem unes fotos que esperem us agradin.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada